BELLEVUE HOTEL BENEŠOV Recenze

Hodnocení hotelu

90%
Perfektní

dle 93 recenzí

  • Personál

    92%
  • Čistota

    91%
  • Vybavení

    90%
  • Pohodlí

    89%
  • Poměr cena/kvalita

    86%
Zobrazit recenze, které napsal:
Seřadit od:
Zobrazit:

Josef Kadlec

dospělý pár, 5.8.2016

Jihočeský kraj

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Perfektní pobyt. Profesionální přístup personálu od recepčních, číšníků, kuchaře..... Deset jedniček je málo. Děkujeme.

  • Přístup personálu Ubytování Servis stravování Snídaně chutné Večeře vždy s překvapením kuchaře (super) Doplňkové služby

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Eva Tomanová

dospělý pár, 9.12.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
84 %

(bez textového hodnocení)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka Slezáková

dospělý pár, 30.11.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Marcela Havránková

dospělý pár, 26.10.2015

Středočeský kraj

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Renata Přikrylová

jednotlivec, 20.10.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Velmi spokojeni.

  • Velmi se nam libil servis a moderni design hotelu.

  • Nebyli jsme jen prilis spokojeni se saunou a virivkou. Tento prostor by mel nabizet dojem pohodli, moznosti odpocinku a intimity. Bohuzel prostor je prilis maly. Chybi zde dostatecne pohodlne lehatka pro relax, urcite by byla fajn nejaka relaxacni hudba a v neposledni rade, je slyset ventilaci nad sprchovym koutem, co si povidaji nekde v jine mistnosti. Nemluve o tom, ze musi byt naopak slyset, kdyz clovek reaguje na studenou sprchu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jiří Budinský

jednotlivec, 29.9.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Uzasny pobyt, uzili jsme si kazdou minutu.

  • Jidlo bylo skvele Personal neuveritelne mily a ochotny Citili jsme se uzasne

  • Menu jsme nevedeli dopredu. Pritelkyne neji ryby a bylo by mile, kdyby misto tataraku z lososa, ktery nechtela, nabidli napriklad salat, nebo nejakou alternativu, ale to je opravdu jen drobnost.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miroslav Mařák

dospělý pár, 23.9.2015

Olomoucký kraj

  • Celkové hodnocení
100 %
  • K pobytu v hotelu a zejména jednání a chování personálu nemám žádné připomínky, byli jsme absolutně spokojeni a hotel můžeme jen doporučit. Bude o vás perfektně postaráno.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Michaela Benešová

mladý pár, 18.8.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Personál byl velice ochotný, pokoje byly vkusně a funkčně zařízené. Pobyt se nám líbil a rádi se zase vrátíme.

  • Hotel je označován za bezbariérový (pokoj s koupelnou a většina areálu opravdu bezbariérové jsou), ale přístup do hotelu je pro vozíčkáře velice obtížné zdolat, tím spíš, když je nepříznivé počasí a povrch před budovou hotelu (prudký kopec) je mokrý a klouzavý. Druhou variantou vstupu o hotelu je přes garáž, kam vede také prudký kopec, kratší a lépe zdolatelný, ale sám vozíčkář není schopný si garážová vrata zevnitř otevřít (ovládací zařízení je příliš vysoko).

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Lenka Dušková

dospělý pár, 28.5.2015

Královéhradecký kraj

  • Celkové hodnocení
82 %
  • poděkování personálu za ochotu a příjemný přístup

  • bylo by dobré zlepšit značení příjezdu k hotelu výběr jídla při snídaních,na ****hotel,by to mělo být co do sortimentu lepší

Personál
10
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Trejbalová Monika

dospělý pár, 12.5.2015

Karlovarský kraj

  • Celkové hodnocení
70 %
  • Vynikající pan masér a vynikající čtyř-chodová večeře i večerní obsluha. Výborná ranní káva z presovače. Personál celkově velmi ochotný a milý. Všude spousta čerstvých květin.

  • S manželem jsme odbydleli 2 noci, paní pokojská by to proto měla vědět a přijít vykonat obvyklé činnosti, jak je inzerováno v hotelových deskách. Osobně mne za manžela mrzela ráno na snídaních absence míchaných vajec a párků (zbývala ještě hodina do konce snídaní). také bych přidala více celozrnného pečiva, vajíčka na tvrdo a čerstvou zeleninu, některé ženy mého věku se bezradně rozhlížely, čeho by se mohly najíst, aby po tom nepřibraly.. :-)

Personál
6
Služby
7
Čistota
8
Komfort
7
Cena/kvalita
7

Jaroslav Pokorný

jednotlivec, 4.5.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
8

JAN

jednotlivec, 21.4.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Ludmila Dubová

jednotlivec, 31.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

dospělý pár, 31.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
94 %
  • Krásné prostředí,výborná obsluha,úžasné jídlo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
7
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Andrea Baše

skupina přátel, 30.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana

mladý pár, 23.3.2015

Středočeský kraj

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Vše naprosto perfektní. Profesionální servis v restauraci nás nadchnul, výborná kuchyně. Úžasná slečna recepční, a co si určitě nenechte ujít jsou masáže! Dva km od hotelu je zámecký park Konopiště pro skvělé procházky, co víc si přát na víkend.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Zdeňka Kladivová

mladý pár, 17.3.2015

Pardubický kraj

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Velmi jsem byla spokojená, včetně možnosti ubytovat psa.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 12.3.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
60 %

(bez textového hodnocení)

Personál
6
Služby
6
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

dospělý pár, 23.2.2015

Středočeský kraj

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Atypická ubytovací kapacita Vysoká úroveň gastronomie

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
BELLEVUE HOTEL BENEŠOV odpověděl na tuto recenzi.
Dobrý den,

chtěli bychom vám velmi poděkovat za pozitivní hodnocení našeho hotelu, zejména stravování.
Byli bychom velmi rádi, kdybychom vás mohli přivítat v našem hotelu i v budoucnosti.
S přáním hezkého dne, J. Juris

Radka Šrámková

jednotlivec, 19.1.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
68 %
  • Personál,čistota,výborná kuchyně.vse skvěle.

Personál
5
Služby
7
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
6